Wat als één moment een spark geeft tussen twee mensen die elkaar daarna willen terugzien ?

Ka8leen 28 juli 2025
Van de auteur van De zoensteiger. Wiens eerste boek ik ook mocht lezen. Als ik al een tipje van de sluier mag oplichten : wat is deze auteur gegroeid in deze nieuwe feelgood !

Zie ik je ooit terug? is een heerlijke feelgood gebaseerd op 1 enkele ontmoeting tussen twee mensen die een spark voelen maar geen enkel aanknopingspunt hebben om elkaar ooit nog te ontmoeten om te ontdekken of die spark wederzijds was en tot meer zou kunnen leiden. Want is het dat? Wederzijds? En hoe begin je aan de zoektocht naar iemand die in je gedachten blijft rondspoken? Wat volgt is het voortgaan van het leven van de beide personages die je afwisselend meenemen in hun gedachten en leven dat letterlijk verder loopt in de tijd. Een romantisch verhaal over twee lieve personen die zo hard bij elkaar lijken te passen, maar hoe vind je elkaar terug zonder aanknopingspunten? Zal het ze überhaupt wel lukken? Een hele leuke zoektocht met mooi uitgewerkte personages wiens gevoelens je zo in meeleeft dat het bijna voelt alsof je het zelf bent die aan het zoeken is.

Meer recensies van Ka8leen