Wauw!
Kim zit vast in haar relatie met Marius.
Ze besluit naar Thailand te vertrekken om zichzelf te vinden. En ja, je kan zeggen dat Kim haar andere ik heeft gevonden.
Of ze hier nu zo happy van wordt?
Uiteindelijk ontvlucht Kim Thailand en keert terug naar huis.
In Nederland lukt het Lona niet goed om haar oude leven weer op te pakken.
Ze leidt een teruggetrokken bestaan. Regelmatig heeft ze last van blackouts en paniekaanvallen. Het gaat rondom slecht met haar. Lona moet keuzes maken. Durft zij haar donkere kant toe te laten of verliest ze het allerbeste in haar leven?
Wat een waanzinnig boek. Je leest door en door totdat SpiegelEffect uit is. En dan siddert het verhaal nog na. Het is onder je huid gekropen. Laat je niet meer los. Chapeau #marleenhartog
Snelle verhaallijnen , goed uitgewerkte personages. Knap hoe je als lezer in de gedachten van Lona wordt getrokken.
Terecht een psychologische thriller.
" een mens bestaat niet uit een vast pakket aan ingrediënten die je moet vinden om jezelf te worden. Je bent alleen wat anderen in jou zien. Wat ze willen zien. Je hebt dat nooit helemaal in de hand, ieder mens kijkt door zijn eigen bril naar de wereld. Maar je kunt wel sturen. Mensen een zetje geven in de richting waarin je wilt dat ze kijken."