Feelgood in Spaanse sferen

Alweer het 3e deel in de serie “flirts” en wat schrijft Swinkels toch heerlijk onbevangen.
Verwacht geen hoogstaande literatuur, want je krijgt een luchtige hedendaagse feelgood novelle om te luisteren. De stem van Melissa Drost past perfect bij de zomerse sferen. De hoofdpersonage Juliette is fris en fruitig, haar vriendinnenclub uit de eerdere delen komen hierin terug met een bijrol.
Juliette werkt bij het marketingbureau van Rutger. Hun vaders zijn vrienden, net als Rutger en haar broer Mick. De zakenpartner Gabriela heeft een crush op Rutger. Als Juliette meedingt naar een klus in Spanje, krijgt ze direct steun van Gabriela. Juliette is blij met haar nieuwe, uitdagende opdracht in Spanje.
De klus in Spanje en haar tijdelijke huis met internationale huisgenoten bevallen Juliette heel goed. Wanneer ze een paar keer in onhandige situaties terechtkomt schiet huisgenoot Conor haar te hulp. Hij is erg aantrekkelijk en geeft haar surfles. Mooie mannen liggen in Spanje voor het oprapen. Het draait uit op flirten. Maar dan komt er familiebezoek èn Rutger voor juliette. Feest, gezelligheid en werk gaan prima samen. Maar voor wie voelt Juliette meer dan een flirt??
Humor, vriendschap, familie, Spaanse sfeer, lichte spice en verliefdheid zijn een prima combinatie voor een novelle. Dat is Swinkels goed gelukt. Het is voor de afwisseling of tussendoor lekker ontspannen met dit boek. Geen zware issues of voorspelbaar einde. Fijn om te weten dat er zeker nog 2 delen achteraan komen!
3,5 ster van mij .

Meer recensies van KarinsBoekenparadijs