Heerlijk Tussendoortje

‘Ben je druk, maar wil je wel een goed boek lezen? Kies dan voor onze Tussendoortjes.’
Wat een leuk boekje. Ik mocht dit tussendoortje lezen van @juul.
Het eerste deel had ik niet gelezen, maar dat maakte helemaal niets uit. Ze halen vaak zaken aan uit het eerste boek en daardoor mis je geen cruciale info.
Het gaat over een Tussendoortje, dus het boek leest heel vlot en snel. Dit kan je met gemak op één dag uitlezen, liefst heerlijk in het zonnetje.

Het gaat over Lizzy, die een boekenwinkel runt. Ze heeft in het vorige deel Bram aan de haak geslaan en geniet nu van haar heerlijke leventje.
Tot haar moeder onverwachts op de stoep staat, en haar vader bleef in Frankrijk. Ze doen beiden erg vaag over het hoe en waarom. Lizzy is een piekeraar (héél herkenbaar) en kan is er niet echt gerust in. Daarbovenop krijgt haar beste vriendin Ikram het zwaar te verduren. Een helse zomer dus voor Lizzy.

Dit boek leest heel vlot en snel. Doordat het een tussendoortje is kan je in het ene hoofdstuk op een probleem stuiten en in het volgende hoofdstuk is het probleem al opgelost. Dat is ook wel eens fijn, want soms blijven de misverstanden maar duren.

Heel leuk boek om even als tussendoortje te lezen.
Check dus zeker eens @deverhalenfabriek en koop snel dit leuke tussendoortje!
Je vindt de Tussendoortjes ook op www.bol.com!

Meer recensies van Karlijnsboekenbubbel