Heel mooi verhaal, zo uit het leven gegrepen
In eerste instantie dacht ik, voortgaand op de titel, dat het een zweemzoet verhaal zou zijn maar de korte beschrijving triggerde me. Zelf een zoon hebbende van 30 jaar met Asperger moest ik dit toch gelezen hebben, niet?
Al snel komen in het verhaal zo ontzettend veel herkenbare dingen voor dat ik het nog moeilijk kon loslaten.
Voordeel van een luisterboek, je neemt het verhaal mee aan de kookpot, aan de strijktafel....
Heel mooi verhaal en helemaal niet zweemzoet maar juist eerlijk geschreven, net zoals iemand met Asperger. Het geeft heel duidelijk weer dat de omgang met mensen en daten niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is. Ik heb genoten van de manier waarop het boek geschreven is; humoristisch, realistisch, romantisch, erotisch en vooral heel puur. Voor wie de complexe wereld van Asperger/Autisme een beetje meer wil begrijpen, zeker een aanrader!
Het luisterboek werd ook heel mooi en rustig ingesproken met aangename stem.
Het luisterboek werd ook heel mooi en rustig ingesproken met aangename stem.