Een moordende rechter
Lacy Stolz is werkzaam bij de Board on Judicial Conduct (BJC) ze werkt er als onderzoeker, beoordelen eventuele aanklachten en misdaden van zittende rechters.
Lacy heeft al heel wat succes geboekt onderandere in de zaak waarin een rechter miljoenen aan steekpenning ontving.
Toch is ze een beetje uitgekeken op de baan. Er wordt flink bespaard op budgetten en middelen die het werk voor vele niet heel aantrekkelijk maken waardoor het een komen en gaan is van werknemers. Ook zij heeft het gevoel een beetje "opgebrand" te zijn. Ze is inmiddels ook al 38 jaar en heeft het gevoel alsof ze maar wat blijft trappelen terplaatsen zoals haar relatie met FBI agent Allie.
Tot ze op een ochtend telefoon krijgt van Margie, zij beweert dat een zittende rechter meerdere moorden pleegt, en niet "zomaar" wat moorden, nee. Goed bedacht, zeer geduldig en geslepen, over een tijdspanne van 20 jaar. Eén van de slachtoffers is haar eigen vader. Een hoogleraar aan de universiteit.
Neemt Lacy deze zaak aan?
Lukt het haar om te bewijzen dat deze geslepen briljante rechter inderdaad een koelbloedige moordenaar blijkt te zijn?
Dit boek komen mij matig bekoren, vaak wat langdradig op sommige momenten,ook liet de diepgang van het boek wat lang op zich wachten.
Het slot was dan wel weer een aangename verrassing.
BJC bestaat niet en is fictief.
Score: 3/5 ⭐⭐⭐
Neemt Lacy deze zaak aan?
Het slot was dan wel weer een aangename verrassing.
BJC bestaat niet en is fictief.
Score: 3/5 ⭐⭐⭐