Erika Foster reeks deel 3

Kelly Mulder Kelly Mulder
10 mrt 2022

Na haar turbulente vertrek bij de afdeling moordzaken in Lewisham Row, werkt ze nu samen met het Project Team in een poging de georganiseerde misdaad te bestrijden. De afdeling is gevestigd in Bromley.

Op vrijdag 28 oktober was ze met haar team en de hulp van de Metropolitan police in Hayes Quarry op het water aan het zoeken naar mogelijk verstopte drugs, wat echter geen makkelijke opdracht is voor het duikersteam omdat het zo diep te water ligt, vlakbij de groeve. Dus de kans dat ze het zouden vinden was niet heel erg groot.

Tot ieders verbazing was de drugs niet het enige wat ze vonden, ze vonden ook nog een dubbelgevouwen plastic verkleurd oud pakket niet heel groot.
Eigenlijk hoorde dit niet tot Erika's taak maar er was echter niemand anders, dus maakte Erika het open. Met grote ogen en open monden keken ze naar de inhoud: Een klein hoopje botten, met een dun lapje textiel hier aan daar wat haar,... ze moesten het even tot zich laten doordringen maar... ze hadden zojuist de resten van een kinderlijkje weten boven te halen......

Weer een heerlijk boek van Robert Bryndza, al moet ik toegeven dat het me hier en daar soms wat minder enthousiast maakte soms misschien wat ver gezocht?

Máár bij het plot maakte dat algauw weer goed die had ik echt niet zien aankomen! Ook het privéleven van Erika neemt verassende wendingen.
Ondanks dat dit verhaal me misschien wat minder kom bekoren, ben ik wel fan geworden van zijn boeken.

Op naar deel 4!
(Scoren 3/5 ⭐⭐⭐)