Heerlijk totaalplaatje

Kelly 07 oktober 2025
Waarover gaat dit boek?
Als haar grote liefde met haar stiefzus gaat trouwen, is Evangeline Fox wanhopig. Om de bruiloft tegen te houden en zichzelf een gebroken hart te besparen, maakt ze een deal met de Hartenprins. Jacks besluit haar te helpen om de bruiloft tegen te houden maar in ruil vraagt hij 3 kussen, op een moment die hij verkiest en op een plaats naar zijn keuze.
Na de 1e kus beseft Evengeline dat je nooit een deal moet sluiten met een onsterfelijke. Zijn plannen zijn levensgevaarlijk…

Oordeel:
Over de cover, het artwork en de sprayed edges zijn we het allemaal eens. Dit is een kunstwerk! Tijdens het lezen heb ik mezelf meermaals betrapt met het staren naar de tekening of naar de cover. De echte ervaring, het verhaal, moet nog komen. De schrijfstijl en de verbeelding van Stephanie Garber is magisch. Ze plant een magische wereld in de verbeelding van haar lezers. Je gaat samen met Evangeline en Jacks de queeste aan. Je bent van de partij tijdens de talrijke feesten. Maar toch had ik het gevoel van Garber zich inhield. Ze liet ons wachten op het échte verhaal. Komt het? Komt het niet? En dan het laatste deel genaamd: Chaos. En Chaos is het. Het is niet alleen de naam van een vampier maar het beschrijft ook dit laatste deel. Wauw, ik zat op het puntje van mijn stoel. Ik moest gewoon verder lezen. Dit deel maakt het boek. Dit deel is waarom ik zo graag lees! En nu… nu eis ik antwoorden. En vooral de vertaling van deel 2!

Meer recensies van Kelly

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!