Waar is deel 3!

Laura19907 24 maart 2020
Ella Reynolds is vermist en Lili Davies ook. Als Ella wordt gevonden vast in het ijs, met de kleren van Lili aan wordt er gedacht aan Bishop. Is Ella zijn nieuwe slachtoffer en waar is Lili?
Porter mag zich niet met de zaak bemoeien aangezien hij verantwoordelijk wordt gehouden voor Bishops ontsnapping.
Maar als er een aanwijzing opduikt die te maken heeft met Bishops verleden dan laat Porter die kans niet lopen en zo ontrafeld zich iets heel duister....

Als je deel 1 hebt gelezen, moet je ook deel 2 lezen. Horen, zien, zwijgen eindigt met een cliffhanger en dit is een subliem vervolg.
Spanning, geheimen, verrassende wendingen en ook humor.
Duurt even dat je in het verhaal zit, maar zodra dit het geval is leg je het boek moeilijk weer weg.
Goed vind ik ook weer de afwisseling van personages wat het boek erg interessant en spannend maakt, maar je ook lekker door het verhaal heen trekt.
Opbouw naar het plot is duidelijk, iets voorspelbaar, maar wederom met een cliffhanger dat je reikhalzend uitkijkt naar het derde deel.
Enig minpunt is de vele personages wat het verhaal soms iets onoverzichtelijk maakt, maar heel storend is het niet.

4 sterren voor het vijfde meisje en zie ontzettend uit naar het derde deel.

Meer recensies van Laura19907