3 sterren voor Menthol

Laura19907 20 augustus 2020
Joseph Sylvester wordt geboren in Saint Lucia, maar na de dood van zijn moeder kan hij daar slecht aarden. Ook heeft hij daar geen toekomst dus vertrekt hij. Via Amerika, Canada, België, Frankrijk, weer België komt hij uiteindelijk aan in Nederland. Hier begint hij een tandpastahandel en tijdens rond trekken in Nederland komt hij Roosje tegen. Het is liefde op het eerste gezicht en samen bouwen ze een leven op.

Na Hannelore en De laatste getuige, wilde ik dit boek van Frank Krake ook heel graag lezen.
Heel erg teleurgesteld ben ik niet, maar in Menthol miste ik toch een beetje de diepgang en de affectie met het verhaal wat ik bij de anderen boeken wel had
Het boek is op zich prima, leuk dat de foto's van het gezin er bij zit, en doet zich prima als biografie.
Waarschijnlijk komt dat ik dit boek wat minder vind door dat eigenlijk het boek vrij veel over handel en je hierdoor weinig leest over het wel en wee in zijn gezin met Roosje en het leven dat ze hebben.
Hier had ik misschien wel meer over willen lezen
Het deel wat zich afspeelt in de tweede wereldoorlog trekt iets meer mijn interesse en heb ik ook graag gelezen.

Ik geef het boek 3 sterren, omdat ik en de foto's leuk vond en de laatste ongeveer 100 bladzijden van het boek.

Meer recensies van Laura19907