Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Frank Krake Auteur

Hebban-auteur


58 lezers volgen deze auteur

Frank Krake

Artikelen 14 Newsroom 13 Spots 6 Topics 1

Frank Krake (1968) studeerde Marketing Strategy aan de RUG. Hij publiceerde in de Verenigde Staten en schreef de autobiografie De rampondernemer (2013) en Menthol (2016) over de eerste zwarte man buiten de randstad. Menthol leerde de Nederlanders tandenpoetsen. Het boek werd aangeprezen door het boekenpanel in DWDD. Hij vervolgde zijn schrijversloopbaan met Rood Bloed (2017), een boek over 12 jaar voorzitterschap van Joop Munsterman bij FC Twente. Een jaar later publiceerde hij de bestseller De laatste Getuige (2018). Het indrukwekkende verhaal over Wim Aloserij, die drie concentratiekampen en een grote scheepsramp overleefde. Voor dit boek werd Krake genomineerd voor de NS Publieksprijs 2018 en won hij de Hebban Award voor het beste leesclubboek van 2018. Zijn meest recente boek luistert naar de titel Hannelore. Het onwaarschijnlijke maar waargebeurde verhaal van een meisje dat 15 jaar lang in een sekte zat. Het boek stond acht weken lang in de bestsellerlijst.

Nieuwste boek

De verzetsman en de voetbalheld - Frank Krake Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Het Evenementen Café / Hebban Live - 15 september 2019 (Broese, Utrecht)
20 augustus 2019 14 reacties
Fabulous Feelgood! / Lezen met mannen: Jeanet en Wolter
31 mei 2018 19 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics

Welke uitgaves van boeken??
door Maddie 4 reacties 1 like

Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Frank Krake