Romantasy met een twist
In het Engeland van 1888 kan elke burger een deal sluiten met de koningin. Zij is een fae en kan je wens in vervulling laten gaan, tegen een prijs uiteraard.
Dit jaar is het de beurt aan Ivy en vele andere debutantes. En dit jaar is speciaal want de zoon van koningin Mor, Bram, zoekt een bruid.
Slechts zes van de dames mogen naar zijn hand dingen. Wat volgt is een race om het hart van de prins, met de gemene koningin en haar plannetjes en het verzet tegen haar bewind erdoorheen gemixt.
Ik heb genoten van dit boek. Ik kon het niet wegleggen. Ik viel voor de romances, de intrige en de twists op het einde. Kan niet wachten op het volgende deel.