Ontdek de waarheid via cassettebandjes
3,5
Tricia bezoekt met haar man Ethan een afgelegen huis ter bezichtiging. Als ze aankomen bij het huis zijn ze inmiddels ingesneeuwd. Ze kunnen niet anders dan overnachten in het onbewoonde huis van voormalig bestseller auteur en psychiater Dr. Adrienne Hale. Zij is vier jaar geleden op mysterieuze wijze verdwenen.
Als ze het huis verkennen stuit Tricia op een geheime kamer vol met audio transcripten. Op de cassettebandjes staan opgenomen sessies van patiënten. Tricia kan het niet laten en begint met luisteren. De situatie wordt steeds grimmiger. Het lijkt of er nog iemand in huis is...
Er is meteen een spannende sfeer en het idee dat er nog iemand in huis is, geeft je soms kippenvel. Via de transcripten wordt het verhaal verteld en kom je erachter wat er met Dr. Hale is gebeurd. Het wisselt van verleden naar heden.
Er zijn ook enkele geheimen die aan het licht komen.
Allemaal ingrediënten voor een spannend en mysterieus verhaal. En het is leuk om eens niet via een rechercheur achter de waarheid te komen, maar via cassettebandjes.
Ik ben door het verhaal heen gevlogen, en het was heel vermakelijk. Ik vind de boeken van McFadden heel wisselend. Het ene vind ik hartstikke goed, de andere wat minder. Dit boek vond ik goed, toch bleef ik met een beetje een 'mwah' gevoel achter. Dus 4 werden het niet.
Er zijn ook enkele geheimen die aan het licht komen.