Turtle facts
Veel turtle facts, en toen de plottwist eindelijk kwam vond ik deze niet zo sterk als in de andere boeken. Wel vermakelijk, en nieuwsgierig genoeg om het uit te lezen. Uiteindelijk wist ik niet meer met wie te sympatiseren, hoewel de neurodiverse Dawn wel een voorsprong had.
Dawn start met werken bij Vixed, een verkoopbureau van supplementen. Naast haar zit de mooie Natalie, die de verkoopcijfers hoog weet te houden. In eerste instantie weet zij Dawn te waarderen als nieuwe collega accountant. Na enige maanden raakt Dawn vermist.
Er zijn hoofdstukken verteld vanuit een email uitwisseling tussen Dawn en haar beste vriendin Mia. Daaruit lees je wat er de afgelopen maanden allemaal gebeurd is op de werkvloer. Daarnaast zijn er hoofdstukken vanuit Natalie, en nadat Dawn vermist raakt, alles vanuit haar perspectief vertelt.
Uiteindelijk hebben de beiden dames meer geheimen dan gedacht, en loopt hun omgang met elkaar uit de hand.
Ik vond het wel leuk om te lezen, maar de plot was niet zo sterk als ik gehoopt had.