Alweer zo'n mooi verhaal!
Wanneer Marly gynaecologische hulp nodig heeft van Robin, dr. Bailey, blijkt Robin voor een volkomen verrassing zijn te komen staan. Hij heeft een reden om zich extra zorgen te maken.
Wanneer hij Marly bij toeval tijdens zijn dagelijkse hardlooprondje 's ochtends vroeg in Central Park tegen komt, krijgt hij een extra gevoel dat Marly zich door haar leven heen worstelt. Hij wil niets liever dan haar onder haar hoede nemen. Maar valt dit in goede aarde? En kan hij dit wel maken?
---
Een heerlijke age gap romance met thema's als rouw, intimiteit, vriendschap, het vinden van een thuis.
Emma Anna schrijft heerlijk vloeiend over lastige onderwerpen die in de taboe sfeer zitten. Eventuele weerstand weet zij altijd met begrip en logica weg te schrijven. Het leest vlot en boeiend, met een diepe beschrijving van de personages, een wereld waarin positiviteit en open communicatie dingen mogelijk kunnen maken.
Je sluit de personages in je hart, ze maken een diepe beleving door met persoonlijke groei.
Ik blijf haar boeken bijzonder vinden en deze krijgt van mij een dikke 5
---