Goed bedacht
Toen ik begon had ik het idee dat ik veel informatie miste. Maar gelukkig werd er al snel veel duidelijk. In mijn hoofd speelt een verhaal zich altijd als een film af en die film moest, door die missende informatie, een paar keer aangepast worden.
De hoofdstukken waren aan de lange kant, maar er waren wel genoeg plekken om te stoppen. Doordat het redelijk vlot las was je ook zo bij een nieuw hoofdstuk.
Er zaten wel veel lastigere Engelse woorden in. Het is dus geen boek voor een beginnende Engels lezer. Of het moet zijn dat je het leuk vindt om veel woorden op te zoeken.
Verder vond ik het verhaal leuk en goed bedacht. Ik zou zeker nog wel meer boeken over Artemis Fowl willen lezen.