Voor de leesclub van @ilonaslevenbijls mocht ik het nieuwste boek van @kevinhassing alvast lezen. Uitgegeven door @lskindenjeugd. Bedankt hiervoor!
Een heerlijk verhaal over avontuur!
• Je kunt geen avonturen beleven zonder dingen te proberen •
In dit boek lees je over Ruby, de 12-jarige dochter van Robinson Crusoe. Ze wil graag op avontuur en besluit daarom stiekem haar bed uit te glippen en te doen wat niet mag… namelijk als verstekeling meegaan op het schip ‘De Majesteit’ van haar vader. Krijgt ze het voor elkaar om niet ontdekt te worden door haar vader?!
Ruby’s grootste wens is om op een onbewoond eiland te verblijven en te overleven. Net als haar vader ooit heeft gedaan. Lukt het haar om op een eiland te komen? En zal ze daar kunnen overleven?
Een verhaal waar ik helemaal ingezogen werd. Je bent steeds nieuwsgierig naar hoe het verder gaat! Fijn beeldend beschreven.
Heerlijke woordgrapjes door het verhaal heen; geen kokosnoot maar een kotskotsnoot! 🥥
Absolute aanrader dit boek! Een verhaal over doorzettingsvermogen, moed, lef en vriendschap. Kom maar door met het volgende deel!