tijd vergeten
Begin oktober 2020, mijn jongste dochter van 7 staat voor mijn boekenkast en zegt: mama, je moet het boek dat je nu leest stoppen en beginnen in dit boek 'Oktober', want we zijn nu oktober hé. Ik neem het boek uit de kast en vertel aan mijn dochter dat ik het boek 'op de eerste dinsdag van oktober' zal beginnen lezen, zoals de korte inhoud van het boek begint.
Nooit gedacht dat ik vanaf het begin in het verhaal ging zitten en dat ik alles van huishoudelijke taken toch maar ging laten liggen om te weten hoe dit verhaal zich verder ontwikkelt. In 4 dagen tijd dit spannende, meeslepende verhaal uitgelezen, met onverwachte wendingen.
Ik zat mee in het verhaal en zag het als een film gebeuren. Ik leefde mee met de personages en dacht vaak 'aha, dat is de moordenaar' om dan een hoofdstuk later te ontdekken dat ik er grandioos naast zat.
Een verhaal die je op het puntje van je stoel laat zitten. Een echter aanrader.
Een verhaal die je op het puntje van je stoel laat zitten. Een echter aanrader.