REVIEW - Een knap geschreven boek vanuit het oogpunt van een vlieg, die binnenfladdert in levens van mensen. De eenzame Bartòk bijvoorbeeld en Otis, de jongen die het maar niet lijkt te lukken om zijn leven op de rit te krijgen. Die vaak verkeerde keuzes maakt omdat hem het verkeerde is voorgehouden in zijn jeugd. Het is een verhaal over de zoektocht in je zelf, leren van je eigen fouten, het vinden van je innerlijke kracht.

Quote: Zoeken opgeven als je nog niet vond wat je zocht, is jammer. Zoeken is bezig blijven. En als je alles gevonden hebt wat je hebt gewenst, dan zijn je bezigheden bewustere keuzes in je leven. Want bewust kiezen is geleerd hebben. Vinden is verstaan.

Het boek neemt je mee van hot naar her, zoals een vlieg doelloos lijkt te vliegen. Maar niets is wat het lijkt en is altijd om te leren, te verwonderen, te troosten en te omarmen.

Een boek waar je soms om moet lachen, soms een traan laat wegpinken maar bovenal doet nadenken over wie je zelf wilt zijn. En dat is knap. Daarom krijgt dit boek ⭐⭐⭐⭐⭐ sterren

Reacties op: Wie wil jij zijn?

12
Korniev - Kobe Lecompte
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners