3,5 ⭐️

Lisaarts95 18 januari 2026
Katria word uitgehuwelijkt aan een man die ze nog nooit heeft gezien. Ze besluit dat liefde niet voor haar is weggelegd. Maar de mysterieuze heer Fenwood maakt het haar wel lastig, ondanks dat ze hem niet mag zien.
Dan ontdekt ze dat het bestaan van fae toch geen sprookje is. Ze is getuigen van een fae ritueel, steelt per ongelijk de kracht van de oude koningen en word meegenomen naar het land Midschap. Hier moet ze zien te overleven.

Toen ik dit boek mocht ontvangen van Dutch Venture Publishing was ik meteen super enthousiast. Ik heb deel 1 van deze serie, een deal met de elfen koning, ook mogen ontvangen en dat was echt één van mijn favoriete boeken van afgelopen jaar. Ik vond het daardoor ook super leuk terug te gaan naar deze wereld.
De schrijfstijl/vertaling van dit boek was dan ook weer heel erg fijn.
Toch merkte ik dat dit verhaal me iets minder trok.
Ik vond het allemaal ook best wel voor de hand liggend. Dus de grote plottwists in het einde waren niet echt verrassend voor mij. Ik voelde ook de connectie tussen de hoofd karakters wat minder. De side characters vond ik dan wel een stuk leuker samen. De FMC Katria zelf vond ik wel heel leuk. Ze is super krachtig en weet wat ze wil.

Al met al dus een heel fijn geschreven boek, zeker ook een goede beginners Romantasy. Leuke karakters. Maar toch miste het boek in mijn ogen iets. Jammer, gezien ik boek 1 dus echt geweldig vond. Misschien waren mijn verwachtingen iets te hoog. Ik heb alsnog heel erg genoten. En geef het boek dus 3,5e ster.

Meer recensies van Lisaarts95