4,5 ⭐️ wauw!

Lisaarts95 09 december 2025

In dit boek volg je Ella. Een meisje dat de kans krijgt 100 jaar terug in de tijd te reizen, naar 1925.
Ze is net nieuw op haar school en word uitgenodigd om lid te worden van de “onder de roos” club. Een besloten club waar je niet zomaar lid van kan worden.
Met deze club reist ze af naar het verleden. Waar ze een feest bijwoont op het kasteel. En ze ontmoet de mysterieuze Jacob.

Het onderwerp tijdreizen leek mij super interessant. De delen die zich in 1925 afspeelden zijn zo’n groot contrast met de delen in het heden. Ik blijf het ook bizar vinden om over corona te lezen in boeken.
Ik vond het heel leuk dat de manier van spreken ook echt anders is in die tijd.
Je leeft ook echt mee met de karakters en alles is zo voelbaar.
De stress bij Ella, maar ook de liefde en acceptatie. Je voelt ook echt frustratie richting sommige karakters.
De schrijfstijl was heel fijn en makkelijk te volgen.
Mocht er ooit nog een spin off komen wil ik die graag lezen, want het einde voelde niet echt af. (In het dankwoord word ook uitgelegd waarom, dus zeker begrijpelijk. Maar ik zou zo graag meer willen lezen over het leven nu in 2025)

Ik heb dit boek ontvangen als onderdeel van de Dutch Venture publishing blog tour. Dit is mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Lisaarts95