Super spannend!

Lisaarts95 26 mei 2025
Ik heb de Nederlandse vertaling van zomer en Keuning ontvangen als recensie exemplaar.

In dit boek volg je een heks en een heksen jager.
Heksenjager Gideon is op zoek naar de bloedrode nachtvlinder. Een heks die andere heksen red.
Rune is de bloedrode nachtvlinder en ze probeert informatie van Gideon te verkrijgen. Alleen groeien ze steeds dichter naar elkaar toe.

Ik moet zeggen dat ik wat moeite had in het begin. Ik weet niet of het de vertaalwijze of de schrijfwijze was. Maar ik moest er echt even aan wennen.
Toen ik eenmaal gewend was, vond ik het boek geweldig.
Het is super spannend, de spanning tussen Gideon en Rune was ook erg goed. Het einde had een plottwist die ik echt niet aan zag komen tot het laatste moment.

Dit was echt een heel goed boek. En deze editie van zomer en Keuning is ook echt prachtig!

Meer recensies van Lisaarts95