Dit is een prachtig boek over rouw en het opnieuw vinden van jezelf.
4,5 ⭐️
In dit boek volg je Tristan en Elizabeth die beide belangrijke mensen zijn verloren. En daarbij een stuk van zichzelf.
Bij elkaar vinden ze een stuk herkenning, maar dit brengt ook lastige situaties.
De schrijfstijl van dit boek is erg prettig. Ik heb het boek in 1 ochtend uitgelezen. De side characters zijn erg leuk. (Oke, misschien niet allemaal). Maar Elizabeths beste vriendin is bijv. echt hilarisch. Ik vind de groei van de karakters ook heel mooi om te lezen. En er zat zeker een plottwist richting het einde die ik echt niet had zien aankomen.
Ik heb dit boek mogen ontvangen van zomer & keuning als recensie exemplaar. Maar dit is mijn eerlijke mening.