3,5e ster!
In dit verhaal volg je een groep jonge vampieren op een kostschool voor jong bloeden. Vampieren die geboren zijn als vampier en dus niet veranderd zijn.
De hoofdpersonen zijn queer, wat ik goed vind om te lezen.
Het boek gaat ook over de ontwikkeling van een medicijn tegen een virus wat ervoor zorgt dat vampieren niet veilig bloed van mensen kunnen drinken. Dit hele medische stuk vond ik wat minder interessant. De rol van de jongeren in dit deel vind ik ook wat onlogisch.
De storyline van Kat en Taylor vond ik wel heel leuk om te lezen. Zij waren vriendinnen maar door omstandigheden niet meer. Nu komen ze elkaar weer tegen op de kostschool en gaan ze weer met elkaar om. Hoe dat af loopt moet je zelf maar lezen. Maar dit vond ik wel heel leuk om te lezen.
Ik denk zelf dat dit boek echt wel voor een wat jonger publiek is.
De hoofdpersonen zijn queer, wat ik goed vind om te lezen.
Ik denk zelf dat dit boek echt wel voor een wat jonger publiek is.