Advertentie

Mijn review over het boek 'Onverschrokken' van de schrijver Lesley livingston.

Fallon is als dochter van de koning voorbestemd om tegen de Romeinen te gaan strijden met haar vaders troepen. Haar moeder, een legendarische strijder die heroïsch ten onder is gegaan in de strijd tegen Julius Caesar, heeft haar daar van kleins af aan op voorbereid. Op haar zeventiende verjaardag wil Fallon niets liever dan dat haar vader haar beëdigd als strijder en dat haar grote liefde Mael haar vader om haar hand vraagt. Maar alles loopt anders: haar vader heeft besloten om haar uit te huwelijken. Na een schokkende gebeurtenis in het bos wordt Fallon gevangengenomen door een slavenhandelaar en verscheept naar Rome. Het valt de handelaar op dat ze opvallend goed kan vechten... Een stoer, spannend verhaal vol verrassende wendingen en levendige actiescènes, dat zich afspeelt in het oude Rome.


Prinses, gevangene, gladiator... dat is ze allemaal. Wat een vechtlust, wat een krijger. Prachtige jonge vrouw die uitbloeit tot een Furie, een wapen, maar wel een wapen met controlle over haar eigen leven. En dat van haar zusters. Ze vecht voor haar vrijheid, wint haar vrijheid maar geeft het weg aan een ander. Voor haar zusters zou ze strijden al word het haar dood.

Een echte aanrader, vol spanning, drama, geweld en een stukje geschiedenis. Oh en niet te vergeten een romantisch tintje.

Reacties op: Gaaf gedetaillieerd verhaal

105
Onverschrokken - Lesley Livingston
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken