Advertentie

In een woord... PLOTTWIST!
Wat een draaiend en kerend verhaal, wat een plottwisten en drama maar vooral actie. Ik ben flink geïrriteerd door de cliffhanger die er aan zat, tot dat ik de epiloog las. De enige persoon waaraan ik niet had gedacht, de enige gedachtegang van verloop die ik mezelf niet had afgevraagd... wie had gedacht dat juist die persoon, dit zo geregeld had. Wat ben ik hier helemaal van uit mijn doen. Ik vraag me af waar ik welke hints gemist heb. Ik ben normaal heel goed met dit soort spelletjes en raadsels maar dit had ik niet verwacht.

Ik vind het boek op het begin langzaam van start gaan en wel wat kinderlijk geschreven op de scheldwoorden na. Dat is helemaal niet erg, dat leest voor mijn gevoel het lekkerst weg. Ook voor mensen die moeite hebben met lezen zou dit een super interessant boek zijn. Dat is ook echt een groot pluspunt!


Een groep 'onbekende' en toch bekende delen door ongemakken de vakantiehut die ze toevallig allemaal tegelijk geboekt hadden. Na veel onrust en drama gaan ze er allemaal mee akkoord dat ze samen blijven en samen dit avontuur aangaan. Lekker een vakantie voor je hoofd op een rijtje te zetten en rust te nemen. Helaas blijkt niet alles zoals het lijkt en komt er weinig rust aan te pas. Met een drama queen in huis wordt dat sowieso heel lastig.

Buiten dat hebben ze hun 'doodvonis' getekend door het spelletje aan het kampvuur te spelen, genaamd 'weerwolven van de wakkerdam'. Victor veranderd dan de naam van het spel in 'weerwolven van waraine' om het spannender te maken maar niemand had verwacht dat het spel zulke heftige wendingen zou nemen. Elk van hun zou verdriet aan gedaan worden en elk van hun komt hevig op de proef te staan. Zullen ze het overleven? Zullen er doden vallen? Wie gaan er door en wie overleven? Maar de belangrijkste vraag van alle.... Wie is of was de weerwolf?

De heks kiest de verkeerde persoon uit om daar een heksenjacht op te openen. Maar helaas komen ze daar pas achter wanneer er al onschuldige slachtoffers zijn gevallen en wanneer alles te laat is. De echte dader, de echte weerwolf loopt nog rond en bevind zich onder hen. Wie van haar vrienden heeft zo in de nesten gewerkt en al zijn vrienden verraden? En het belangrijkste, wie van haar vrienden heeft haar zo laten doordraaien dat ze een onschuldig iemand vermoord heeft?

Nouja... In de epiloog kom je erachter! Veel puzzel plezier en veel leesplezier. Echt een aanrader!


Buiten dat is de schrijfster ook een super lieve vrouw en verdiend ze het om oprechte en positieve recensies te krijgen. Ik heb persoonlijk heel erg genoten van je boek en hoop vaker mee te mogen doen met je blogtouren. Well done!

Reacties op: Heerlijke thriller!

9
Weerwolven van Waraine - Eva Linden
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners