Advertentie

Verleiding is het eerste deel in de verslavende en waanzinnig populaire youngadultserie De Royals van Erin Watt. De 17-jarige Ella is een echte overlever: als stripteasedanseres knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ze is vastbesloten niet in de goot terecht te komen. Dan verschijnt Callum Royal, steenrijke vader van vijf onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij zal Ella uit haar armoede verlossen en neemt haar mee naar zijn magistrale landgoed. Bij de Royals wacht Ella echter een ijskoude ontvangst. De jongens moeten niets van haar hebben, maar haat en vurige liefde liggen dicht bij elkaar…

Wat een buitengewoon leventje leidt Ella Harper... van stripper tot rijkeluiskindje. Van haat naar liefde, van afschuw naar verlangen... als ze denkt dat alles weer goed verloopt en ze mensen kan vertrouwen word haar hart gebroken in duizende stukjes, waarvan ze niet weet of hij nog gelijmt zou kunnen worden.

Wat een geweldig boek! Gave schrijfstijl, grove woordkeuzes en behoorlijke 18+ scenes. Je verwacht een heel ander verhaal over rijke koninklijke familie maar je krijgt een geweldige drama serie over een 'zwervende stripper' en een te machtige familie. Meeslepend en makkelijk te lezen, in een woord 'ge-wel-dig'!

Reacties op: Ongewoon tienerleven, veel drama en goed leesbaar

677
Verleiding - Erin Watt
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 8,50
E-book prijsvergelijker