Kippenvel en warm tegelijk!
Voor mij was het de eerste kennismaking met deze schrijfster want op de één of andere manier had ik de Spaanse Liefdesleugen nooit gelezen. Tot mijn spijt! Want na het lezen van dit heerlijke boek, staat de Spaanse liefdesleugen hoog op mijn lijstje.
Oké ik waarschuw je vast; De seksuele spanning spat hier van de pagina’s. Liefde, romantiek maar zeker ook lust zijn emoties die voelbaar aanwezig zijn in dit verhaal van Rosie en Lucas. De schrijfstijl van Elena Armas zorgt ervoor dat je als lezer kippenvel krijgt en het tegelijkertijd warm hebt.
Beeldend en bijna poëtisch zodat je als lezer de hunkering voelt. Wat er speelt tussen Lukas en Rosie is meteen duidelijk en ondanks dat het plot niet heel verrassend is, was iedere bladzijde een genot om te lezen. De aantrekkingskracht tussen beide is zo goed beschreven dat je soms ademloos zit te lezen.
Met een langzame opbouw in een vlot geschreven verhaal is het Amerikaanse dating experiment de perfecte roman om jezelf even in te verliezen, de seksuele spanning wordt opgevoerd om dan te worden afgebroken als we eraan herinnerd worden dat ze alleen vrienden zouden zijn. De steamy scénes worden afgewisseld door grootse gebaren en de meest romantische momenten. Wie wil er niet zo’n man?
Het Amerikaanse Dating experiment is een lust om te lezen, terwijl je Rosie en Lukas in je hart sluit en verlangt naar meer van hun betoverende liefdesverhaal. Ik waarschuw je; Dit boek leg je niet weg!