Mirjam Mieserius doet ons verlangen naar deel 3!

Manon 20 september 2023
Mirjam Mieserius neemt ons in haar nieuwste boek mee naar Montmartre waar je de warmte voelt van de stad van de liefde vanaf het moment dat je het boek openslaat!

Rendez-Vous op Montmartre is het 2e deel in serie Bestemming Parijs en ik kon niet wachten om mijn koffers te pakken en te vertrekken naar Parijs!

Sofia kijkt uit naar kerstavond. Speciaal voor deze avond organiseert ze een diner voor haar vrienden en haar vader. Ze heeft zin om samen te zijn met haar liefde Jean-Luc en te genieten van de aanwezigheid van haar vader. Maar op weg naar kerst lijkt deze droom toch niet zo zoet.

Jean-Luc heeft twijfels over hun relatie, en haar vader lijkt ook met andere dingen bezig te zijn. Ook haar vriendinnen hebben het zwaar. Lizzy keert terug naar Parijs en wil haar gebroken hart verbergen. Ze trekt tijdelijk in bij Chloe en haar Guillaume, maar of Chloe daar nou blij van wordt?

Mirjam Mieserius doet ons verlangen naar deel 3! Haar liefde voor Parijs spat van de pagina’s en dat brengt ze over op de lezer. Thema’s als liefde, jaloezie, gebroken harten, (nieuwe) vriendschappen en eenzaamheid komen voorbij in dit warme verhaal en dat allemaal in de stad van de liefde!

Ook delen we mee in de liefde voor Hemingway van Chloe. We worden getrakteerd op quotes en stukjes informatie over deze schrijver.

‘We would be together and have our books and at night be warm in bed together with the windows open and the starts bright.’

De schrijfstijl van Mirjam is hartverwarmend en doordat je leest vanuit de perspectieven van de vriendinnen worden hun verhalen op mooie manier verbonden. De levendige en beeldende beschrijvingen maken dat je je even in de stad waant van de croissants, de leuke koffietentjes en ruik je al het lekkers uit de Proeverij van Sofia.

Met Rendez-vous op Montmartre kom je in winterse sferen en de boodschap dat het houden van jezelf een groot goed is, is hartverwarmend. ‘Liefde overwint alles’.

O Mirjam, ik wil Parijs nog niet verlaten…. Ik wil deel 3!

Meer recensies van Manon