ren naar je plaatselijke boekhandel en koop dit boek!

Maaikewolbeek 31 januari 2024
Namens @worldofromancenl mocht ik onderdeel zijn van het reviewteam van het nieuwe boek van @iris_schrijft, en wauw wat had ik daar zin in!

Floor heeft niet alleen passie voor haar vak, namelijk het maken van documentaires maar ook voor haar collega Jens. Wanneer Floor onder een drankje haar idee deelt voor een documentaire gaat Jens er met haar idee vandoor. Floor laat zoals wel vaker over zich heen lopen, ze laat Jens zijn gang gaan. Nadat ze haar eigen documentaire af heeft gemaakt word Floor gevraagd om een aflevering te maken voor zijn documentaire. De vraag is of Floor een aflevering wil maken waarin ze op zoek gaat naar haar vader. Onder lichte dwang besluit ze de aflevering te gaan maken. Floor raakt door het rijden na aantal wijntjes en wat liefdesverdriet haar rijbewijs kwijt. Floor besluit zonder rijbewijs op zak naar Schotland te gaan, waar ze hoopt haar vader te vinden. Wanneer ze er in Schotland erachter komt dat een auto haar zoektocht toch wel wat makkelijker maakt verschijnt daar Owen met zijn camper. Samen met Owen deelt heel wat passie en samen hebben ze hetzelfde doel, het vinden van de vader van Floor.

Dit verhaal heeft alles wat je zoekt in een fijne feelgood en zoveel meer. Ik heb regelmatig hardop gelachen door alle leuke quotes in dit boek, zoals ik al wel vaker gedaan heb bij de boeken van Iris. De mooie plekken die Owen en Floor in Schotland bezocht hebben speelde zich als een film af in mijn hoofd, wat maakte dat ik dit boek zo uit had. Iris heeft mijn lijst met book crushes weer aangevuld met Owen de knappe Schot. Owen zou mij ook wel mogen vragen om met een camper door het Schotland te reizen hoor!

Dit verhaal kan ik niet anders dan vijf sterren geven, enorm van genoten. Iris heeft zeker een schot in de roos geworpen met dit verhaal.

Vanaf vandaag te koop in onder andere alle plaatselijke boekhandels. Ik zou bijna zeggen: RENNEN!!!

Meer recensies van Maaikewolbeek