Mooi boek met een vleugje magie
Ik vond de eerdere boeken van Rowan Coleman allemaal heel goed omdat ze zo ontzettend knap in al haar boeken de liefde tussen mensen kan beschrijven in alle facetten van het leven. De liefde tussen geliefden, ouders en hun kinderen, tussen broers en zussen, diepe vriendschap tussen vrienden.
Ik was benieuwd of dat haar ook weer zou lukken in dit verhaal.
Het duurde even voor ik in het verhaal zat, maar uiteindelijk werd ik ook weer gegrepen door de manier waarop Coleman relaties beschrijft. De manier waarop ze de liefde tussen Ben en Vita laat opbloeien, voert je bijna mee in hun wervelende romance. Maar de band tussen Ben en zijn zus Kitty en tussen Ben en zijn moeder Sarah voelt net zo vertrouwd als dat je eigen familie.
Ik vind dat zo knap door haar gedaan, dat je daardoor het verhaal over de schilderijen van Leonardo da Vinci ook gaat geloven. Ook al was ik sceptisch van tevoren.
Want behalve een sprookjesachtig verhaal in het moderne Londen over de schilderijen en uitvindingen van Da Vinci, is 'Een eeuwigheid met jou' vooral een verhaal over liefde, hoop en familie.
Ik was benieuwd of dat haar ook weer zou lukken in dit verhaal.