als je moest weten wat er achter gesloten deuren allemaal echt gebeurt!
met 1 ster doe ik nog aan overwaardering. Liefst gaf ik -5. De inhoud is te echt.
Las onlangs een getuigenis is dus echt gebeurd van een intelligente vrouw, hoog opgeleid die pas na 15 jaar! en niet al na 15 maanden de kans zag om aan haar narcistische echtgenoot te ontsnappen. Het kan ons allemaal overkomen. En het afsluiten van de buitenwereld gebeurt razendsnel! Dit boek is geen fictie maar realiteit! Enkel het einde "how to get away with murder" is verzonnen.
Ik hou wel van spannende boeken, maar dan toch liever met iets van "dit is niet echt" erin. Ik schrap deze auteur definitief van mijn leeslijst. De inhoud van haar boek doet echt niet naar meer verlangen. Ben vanaf de huwelijksreis in Thailand nog enkel de heden stukjes in grof diagonaal gaan lezen. Maar voel me sedert het weekend 1/8/2020 nog altijd niet goed van de inhoud. Lezen van trillers moet ontspannende suspense zijn.
Zelfs het intussen herlezen van een romantisch boek werkt nog altijd niet helend.