Korte, spannende en aangrijpende jeugdthriller

Mandy Denise Mandy Denise
23 mrt 2024

Vroeger las ik de boeken van Mel Wallis de Vries met veel plezier! Inmiddels had ik al jaren geen van haar nieuwe boeken gelezen, omdat ik dacht dat ik te oud en bang zou zijn haha

In spanning zat ik wel, maar bang was ik gelukkig niet. Het verhaal speelt zich af binnen één dag en de hoofdstukken wisselen af tussen avond en nacht, wat het extra spannend maakt.
Het boek is natuurlijk wel gericht op een jongere doelgroep en dat is ook te merken aan de personages. Maar ik vond het zeker weer eens leuk en nostalgisch om een boek van Mel te lezen!

In dit boek vieren 6 jongeren samen oud en nieuw in een huisje in het bos. Maar niet iedereen overleefd het…

Dit boek heb ik binnen een paar uurtjes op één avond uitgelezen. Het is geen dik boek, maar vaak lukt mij dat niet. Maar ik was bij dit verhaal veel te nieuwsgierig naar hoe het verder zou gaan. Toen ik dacht dat het verhaal was afgelopen, kwam er nog een onverwachte plot twist die het verhaal wel rond maakte. En de goede voornemens pagina…

De foto’s, berichtjes, playlist, social media posts en kranten berichten zijn een goede moderne toevoeging voor de beleving en passend bij de doelgroep.
En een erg leuk detail dat Mel een Swiftie is en dat verwerkt heeft in het boek!

Dus als je zin hebt in een korte, spannende en aangrijpende jeugdthriller waarbij je niet kan stoppen met lezen. Lees dan Gebroken!

Meer recensies van Mandy Denise