Grappige en nieuwsgierig makende roman

Mandy Denise Mandy Denise
23 mrt 2024

Op de een of andere manier wilde ik door blijven lezen en werd ik mee gezogen in het verhaal. Ik weet niet precies wat het voor mij deed, maar ik wilde steeds weten hoe het verder ging. Het begin was meteen interessant en nieuwsgierig makend, waardoor de sfeer er goed in zat. Ik heb meermaals gelachen om grappige stukjes of uitspraken!

Erg leuk ook dat je leest vanuit 2 pov’s, dus dat je de verschillende kanten van het verhaal mee krijgt. Soms vond ik het wel irritant dat ze niet eerlijk tegen elkaar waren, waardoor ze pas laat bij elkaar kwamen.

Ik vond Declan een erg lieve gast, maar hij had ook momenten waarop ik cringte van zijn (zoetsappige) gedachtes of uitspraken. Maar dat kan ook zeker aan mij liggen haha
En wat ontzettend lief hoe hij op het laatst die speurtocht heeft georganiseerd!!

Naast de grappige, leuke en lieve momenten kwamen er ook genoeg momenten met struggles en andere serieuze noten langs in het verhaal.

En ahhhhh wat vond ik Belinda de barvrouw een geweldig bijkarakter!

‧˚✧˚‧
“Er zijn veel dingen in het leven waar we geen controle over hebben. Maar je kunt niet gaan zitten wachten op iets wat misschien niet eens zal gebeuren. Want dan leef je niet echt, dan sta je stil.”

Meer recensies van Mandy Denise