Goed geschreven, lekker leesbaar!
Als je van boeken over tijdreizen houdt, is dit een boek voor jou. Als je van boeken houdt die gaan over de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw, dan is dit een boek voor jou. Als je zou willen weten hoe een deel van onze geschiedenis zou zijn geworden als bepaalde gebeurtenissen niet of anders hadden plaatsgevonden, dan is dit een boek voor jou.
De schrijfstijl van Stephen King maakt dat tijdreizen voelbaar is. Je zou zo geloven dat het kon en dat maakt King tot een weergaloos schrijver. Geen demonen of onverklaarbare fenomenen in dit boek behalve de mogelijkheid van de hoofdrolspeler om heen en weer te reizen tussen heden en verleden. En dat is wat hij wil. En daarbij wil hij de moord op president Kennedy voorkomen. Of dat wenselijk is en of dat lukt is om zelf achter te komen door dit boek te lezen. Ik vond het een pageturner en heb het boek met veel plezier gelezen.