Een feelgood boek die je zo uitleest

ManuelaTon 21 augustus 2021
Normaal gesproken lees ik fantasy boeken maar soms is een feelgood boek tussendoor erg fijn. Dit boek heeft me ongelooflijk laten lachen. Het karakter van Hazel vond ik grappig en aandoenlijk tegelijkertijd. Josh is rustiger maar in tegenstelling tot vroegere vrienden van Hazel accepteert Josh haar niet alleen, hij lijkt haar personaliteit juist te omarmen!

Het boek is geschreven vanuit de perspectieven van Hazel en Josh waardoor het lijkt alsof je het zelf meemaakt. Een boek met erg veel humor maar er is ook zeker ruimte voor ontroering!

Ik heb erg genoten van dit boek. Als je houd van een flot verhaal vertelt vanuit twee perspectieven dan moet je dit boek zeker lezen! Enige minpuntje dat ik kan noemen is dat er pas in de laatste 50 pagina's echt word toegewerkt naar het einde waardoor het wat afgeraffeld op mij over kwam, verder een heel fijn boek met verassende en grappige wendingen.

Meer recensies van ManuelaTon