Dubbel gevoel
Het verhaal is heel leuk. Voor het verhaal alleen zou ik 5 sterren geven, absoluut leuk om te lezen. En dat komt ook terug in alle recensies die hier staan beschreven.
Eenzame jonge vrouw, ontmoet op een grappige en leuke manier een hollywoodster en moet noodgedwongen zijn bodyguard spelen. En ja, dat vraagt natuurlijk om een heerlijk romantisch verhaal.
Alleen is dit boek uitgegeven door een christelijke uitgever en ik had dan ook een iets ander verhaal verwacht.
Want op seksueel gebied gaat ook uitgeverij Kok steeds verder in de boeken die zij uitgeven.
En dat maakt het voor mij dubbel, want als christen lees ik graag boeken waar de christelijke waarden en normen ook terug te lezen zijn. Dus geen mensen die na één ontmoeting met elkaar in bed duiken. Of een gebed tot de goden.
En daarom heb ik 3 sterren gedaan. En waarom ik deze recensie op deze manier schrijf, omdat sommige mensen dit wel fijn vinden om te weten.