Wat een leuk verhaal!
De Betty’s bewijzen dat vriendschap levens kan veranderen. Iedere vrouw zou zich wel willen aansluiten bij deze vier bijzondere vrouwen.
Margaret is haar suffe leventje zat. Ze wil weer geprikkeld worden, zich nuttig voelen. Wanneer ze bij de apotheek de extravagante Charlotte ontmoet, is haar interesse meteen gewekt. Een schaal koekjes is het begin van het avontuur van de Betty’s.
Vier vrouwen, vier levens die soms compleet van elkaar verschillen. Samen beginnen ze een boekenclub, met de wens om verandering te brengen. En die verandering komt — ieder op haar eigen manier.
Wat een heerlijk verhaal!
Ik genoot er oprecht van. De jaren 60 voelen zo bekend en tegelijk zo anders. Roken in de apotheek of bij de psychiater was heel normaal. En een spaarrekening openen? Dat kon alleen met toestemming van manlief.
Het verhaal wordt vooral verteld vanuit Margaret, de verbinder van de Betty’s. Moeder van drie, getrouwd met Walt, maar met een diep verlangen om écht te leven.
Wat een heerlijk verhaal!