Advertentie

De jonge blinde vrouw Emma wordt verliefd op ex-soldaat Mark die ze op een feestje tegenkomt. Mark is mentaal erg beschadigd door zijn tijd tijdens de oorlogsmissies en heeft fysiek ook wat schade opgelopen, namelijk brandwonden in zijn nek en gezicht. Maar Emma maakt dat niets uit, want hij is verliefd geworden op haar, ondanks haar handicap.

Ondertussen wordt Manchester geteisterd door invallen waarbij de inbreker steeds souvenirs van zijn slachtoffers meeneemt. Emma raakt angstig, zeker als de politie aangeeft dat de dader een opvallend litteken in zijn nek heeft. Verbeeldt ze zich nu dingen of is haar nieuwe geliefde de enge Night Stalker?

Dit was een leuk en spannend boekje dat je snel uitleest. De schrijfstijl is even wennen, omdat het vrij simplistisch overkomt. Ook is het einde nogal voorspelbaar. De personages worden kort maar duidelijk geïntroduceerd zonder dat er al te veel wordt verteld. Al met al vond ik het een leuke introductie met deze auteur. Ik heb het eerste deel van zijn serie bij de bibliotheek gereserveerd om te kijken of een wat langer verhaal van hem minder voorspelbaar en spannender is. Zo kan ik zien of het een auteur voor mij is.

Reacties op: Aardige introductie met deze auteur

696
Wat jij niet ziet - M.J. Arlidge
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners