Indrukwekkend

Marianne Leerkes 01 april 2025 Auteur
Ik las dit boek al eerder en ik ben erg onder de indruk van dit verhaal. Dat ik nu pas een recensie schrijf, komt omdat het allemaal te dichtbij kwam. Mijn jongste dochter heeft 2 dagen eerder in dat vliegtuig gezeten, maar eigenlijk zou ze in eerste instantie de 17e juli vliegen. Met een brok in de keel en tranen heb ik het verhaal over meneer Bart gelezen, maar met steeds de gedachte aan mijn dochter. Voor mij was het een beladen boek, maar toch prachtig geschreven. 5 sterren

Meer recensies van Marianne Leerkes