With a little touch… Of magic!
De verborgen boekenwinkel is een verhaal over drie personages, op verschillende plekken in Europa. De hoofdstukken worden verteld vanuit hun perspectief en gevoel. Dit boek las ik vrij snel uit. Het verhaal is pakkend en sleept je mee in de wereld van de karakters. Door de relatief korte hoofdstukken leest het vlot en loopt het verhaal aardig door.
Het verhaal bevat realisme, familiedrama, geschiedenis en een vleugje magie. Naar mijn mening was dit net wat veel. Ergens miste ik ook wat aanhoudende spanning, aangezien het verhaal ingrijpende stukken kent.
Desalniettemin vertelt het een prachtig verhaal over boeken en de magie die ze mee kunnen brengen in donkere, sombere tijden. Als boekliefhebber kun je het hier alleen maar mee eens zijn!