Prachtig boekje ter overdenking

Marjolein82 06 januari 2026
Een tijdje terug ontving ik dit prachtige boek van Anna de Swart. In dit boek staan verschillende korte overdenkingen die je ertoe zetten om het boekje steeds weer opnieuw op te pakken. Het is geen boekje wat je in 1 keer uitleest maar telkens even oppakt en erin leest.

Als kind vond auteur Anna de Swart regelmatig een briefje van haar moeder in haar broodtrommel. Dit zette haar ertoe aan om dit boekje te schrijven. Ze neemt je in korte gedichten en overdenkingen mee langs de vier seizoenen. Bij elke overdenking staat ook een verwijzing naar een bijbelgedeelte, een lied of iets om te doen. Elk seizoen kent zijn eigen kleurenthema en telt een aantal mooi vormgegeven bladzijdes. Het gedicht en de overdenking wordt vergezeld van een mooie bijpassende illustratie. De gedichten zijn een mooie bemoediging op ons alledaagse leven en gaan over alle facetten van ons leven en zijn hierdoor zeer herkenbaar. Ze laten ons zien dat God er altijd voor ons is en wij op Hem mogen vertrouwen. Daarnaast dagen de versjes je uit tot overdenking, tot onthaasting en tot luisteren, iets wat we allemaal nodig hebben!

Dit boekje is een mooi geschenk! Zeker geschikt als bijvoorbeeld een cadeau bij het belijdenis doen of aan iemand die wat extra bemoediging kan gebruiken.

Meer recensies van Marjolein82