Zeer onder de indruk
Ik maak niet graag reclame voor boeken, want ik houd totaal niet van lezen. Maar Wilma Geldof is dus wél degene die mij (opnieuw) aan het lezen heeft gekregen. Binnen een week had ik dit boek uit, dus dat zegt wel wat. Het is mooi, aangrijpend en indrukwekkend, ontroerend en confronterend. Wanneer je begint te lezen, kun je niet meer stoppen. De hoofdrol is 2x voor een meisje van rond de 16/17 jaar en het speelt zich af in Haarlem, wat het heel herkenbaar maakt. Het boek is zeer geschikt voor tieners (en dus ook voor tieners die een hekel hebben aan lezen). Maar ook voor moeders en voor vaders. En voor mensen uit Haarlem en omgeving. En voor mensen die geïnteresseerd zijn in de WOII. Of gewoon voor mensen die een mooi en aangrijpend boek willen lezen.
Ik ben zeer onder de indruk van dit boek en hoe het geschreven is. En het heeft voor mij ook weer een andere kant belicht van alles wat er in en na de Tweede Wereldoorlog is gebeurd.
Dankjewel Wilma Geldof voor het schrijven van dit mooie boek!
Dankjewel Wilma Geldof voor het schrijven van dit mooie boek!