How to break my heart
Eva wordt gevraagd om bruidsmeisje te zijn voor haar beste vriendin Maddy. Hier hoeft ze natuurlijk niet lang over na te denken. Maar ze moet de bruiloft organiseren samen met Aston, de onweerstaanbaar knappe broer van Maddy. Echter, deze 2 hebben een (kort) verleden en de spanning is te merken. Is de bruiloft het zetje voor Eva en Aston om weer tot elkaar te vinden? Of gebeurt er veel meer en worden er harten gebroken?
Masen heeft een ontzettend leuke schrijfstijl, ze schrijft de dialogen zoals ook echt gesproken wordt. Daarnaast worden ook de gedachtes van de personages beschreven, wat nog zorgt voor extra diepgang. De details die te lezen zijn, maken de schrijfstijl ook filmisch. Bovenstaande zorgt ervoor dat je er als een trein doorheen gaat.
Gedurende het verhaal leren we dat de "bad guy" eigenlijk helemaal niet zo bad is als hij zich voordoet. Maar wat hou ik als lezer toch van deze types! En ik denk dat ik niet de enige ben...
De korte hoofdstukken en de naam van het personage erboven, maken het fijn overzichtelijk. "Nog één hoofdstuk" zijn er heel snel 5. En door de afwisseling in personages, verlang je steeds naar het volgende. Wat ook heel leuk gedaan is, is de verschillende p.o.v. van een bepaalde situatie. Zo leer je de personages nog beter kennen en hun acties begrijpen.
"How to break my heart" heeft het allemaal en leest als een trein. Het einde laat genoeg open voor een vervolg en als lezer wil je ook gelijk meer! Een must-have en absolute aanrader. Een van mijn favorieten van dit jaar!