Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Neem genderidentiteit ernstig!

maryse 12 februari 2024
Splinter Chabot heeft een moedig en intiem boek geschreven over de worsteling met zijn seksuele geaardheid. Het verkoopsucces van dit verhaal zegt erg veel over de nood aan het delen van ervaringen rond niet-doorsnee genderidentiteiten. Zoekende jongeren vinden herkenning en steun in deze eerlijke maar ook schrijnende vertelling. En hetero's begrijpen beter dat trouw zijn aan een niet-hetero persoonlijkheid een gevecht is dat heel wat blessures oplevert. Bij het voorkomen of helen van die wonden kunnen main streamers een belangrijke rol spelen. Dat tonen de warme armen van Splinter's 'vriendinnenleger' aan. Deze meiden staan pal voor de hoop in bange dagen.
'Confettiregen' heeft elke lezer, jong of oud, straight of gay, heel wat te bieden! Van goeie boeken word je een beter mens!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van maryse

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!