Romantisch

Babette 03 april 2023
Dit is het tweede boek van Colleen Hoover dat ik heb gelezen. Na het lezen van ‘Verity’ ben ik meteen langs de boekenwinkel gegaan en heb ik dit boek meegenomen.

Persoonlijk vind ik ‘Verity’ net iets beter. Ugly Love bevat namelijk niet echt spanning. Het is een boek dat gaat over de ‘relatie’ tussen Tate en Miles. Ik houd erg van de schrijfstijl van Colleen Hoover, omdat ze de lezers echt meeneemt in het hoofd van de hoofdpersoon. Tate heeft veel emoties en gevoelens. Miles lijkt eerst gevoelloos, maar later in het boek kom je erachter dat dit niet zo is.

Het boek bevat niet echt een plottwist. Dit vind ik jammer, want dit was juist hetgeen wat ik zo leuk vond aan ‘Verity’. Het einde was redelijk voorspelbaar.

Seks is een veelbesproken onderwerp in dit boek. Als je het vervelend vindt om hierover te lezen, raad ik het boek zeker niet aan. Ik vond het juist interessant dat het zoveel werd besproken, omdat je hierdoor nog meer leert over de hoofdpersonen.

Ik ga in het vervolg zeker meer boeken lezen van Colleen Hoover.

Meer recensies van Babette