Lieve Debbie mijn advies
Lieve Debbie is voor mij mijn eerste boek van Freida McFadden. Na het lezen van Lieve Debbie weet ik ook zeker dat ik weer een schrijfster heb toegevoegd aan mijn leeslijst.
Het verhaal gaat over Debbie en haar gezin. Bestaande uit haar man Cooper die accountant is, en haar dochters Alexi en Izzy. Debbie schrijft voor een plaatselijke krant een rubriek waarbij zij lezers een advies geeft naar aanleiding van hun vraag. Behalve het schrijven van al deze adviezen kan Debbie ook apps bouwen alleen doet ze daar ogenschijnlijk niet veel mee.
Debbie en Cooper leven langs elkaar heen. Hebben al jaren geheimen voor elkaar. Deze geheimen hebben invloed op hun relatie. Debbie vraagt zich af waarom Cooper soms zo lang weg is zonder duidelijke reden. Cooper op zijn beurt gaat zijn vrouw verdenken van ernstige misdrijven.
De korte hoofdstukken maken het boek makkelijk leesbaar. En de adviezen van lieve Debbie vind ik echt vermakelijk. Was iedere keer benieuwd wat Debbie nu weer bedacht had. Het eind verrassend en ja mijn tbr groeit en groeit.