Origineel debuut!
Naast de verhaallijn zoals die in de flaptekst staat is er nog een verhaallijn, die van Julian, die compleet los lijkt te staan. Ze wisselen elkaar af zodat je na een mini-cliffhanger aan het eind van een hoofdstuk verwachtingsvol doorleest om te weten hoe het verder gaat. Dit doet het goed om de vaart in het verhaal te houden.
De realiteit een beetje loslatend liet ik me meenemen in de wereld van zowel Nikki als Julian. Ik kon me in beide goed verplaatsen, en hoewel ik niet alle acties of gedachten begreep, deden ze het wel heel goed voor het vervolg van het verhaal.
Want de richting die het verhaal op gaat had ik niet verwacht, maar vond ik wel heel tof. En wanneer de twee verhaallijnen samenkomen, merk je hoe goed doordacht die zijn opgebouwd.
Dit is een bijzondere thriller, eentje met bovennatuurlijke elementen; zeker geen standaard thriller waar er al zoveel van zijn. Ik ben positief verrast door dit originele debuut!
Met dank aan Roel Timmermans voor het recensie-exemplaar.
Met dank aan Roel Timmermans voor het recensie-exemplaar.