Spaanse sferen

Miekes.boekenwereld 30 januari 2026
In deel 2 kun je je weer heerlijk onderdompelen in Spaanse sferen. De flamencoband trekt naar Madrid, Valencia, Lissabon. En Cartagena, Colombia!

Esther merkt dat het leven geen sprookje is, zelfs niet met haar Spaanse halfgod. Ook de thuisblijvers worstelen: Esthers ouders met een kind op afstand, Milou zonder de wijze raad van haar beste vriendin.

Gaandeweg het verhaal begint Esther steeds meer haar draai te vinden en te ontdekken wat zij nou echt belangrijk vindt. Wat Milou betreft had ik haar wel willen toeschreeuwen dat ze minder naïef moest zijn en naar haar gevoel moest luisteren. Maar door schade en schande wordt men wijs en uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht.

Dit #tussendoortje las ik met plezier als vaste recensent van de Verhalenfabriek.

Meer recensies van Miekes.boekenwereld