Aanrader

Miekes.boekenwereld 16 december 2025
Van Kitty Huijbers verscheen eerder bij de Verhalenfabriek de thrillernovelle Ze komt te dichtbij. Nu is er een nieuw thriller tussendoortje van haar hand verschenen: Het laatste spel.

Michelle en Bart betrekken hun nieuwe huis in een woonwijk van Nijmegen. Alles lijkt perfect en het geluk lacht hen toe. Michelles baan als misdaadjournalist lijkt een impuls te krijgen als er botten ontdekt worden in een kanaal. Maar dan beginnen de bedreigingen...

In de proloog wordt het kanaal gedregd en lezen we een stukje over wat mij de waarschijnlijke dader lijkt. Ik krijg niet direct fijne vibes van Bart en vraag ik me af hoe gezond zijn relatie met Michelle eigenlijk is. En waarom doet de overbuurvrouw zo vreemd? Genoeg om te ontdekken dus!

Het boek leest vlot, vanuit verschillende perspectieven, en houdt je continu nieuwsgierig. Gaandeweg het verhaal kreeg ik wel vermoedens van hoe het wellicht in elkaar kon zitten, maar het verhaal hield me in de greep. Het verhaal eindigt met een báng!

Het Laatste Spel is kort én spannend genoeg om in één ruk uit te lezen. Aanrader!

Meer recensies van Miekes.boekenwereld